Impressum

Autorska prava
Objave na ovim stranicama podliježu švicarskom zakonu o autorskim pravima. Za doprinose trećih strana, treće strane su same odgovorne. Dupliciranje, uređivanje i bilo kakva vrsta eksploatacije izvan granica autorskog prava zahtijevaju pisanu suglasnost operatora stranice ili samog autora. Preuzimanja i kopije dopušteni su samo za privatnu, nekomercijalnu uporabu.

Izjava o odricanju odgovornosti za sadržaj
Informacije na ovoj stranici su opće i informativne prirode. Sadržaj ovih stranica pažljivo se provjerava. Za točnost, potpunost ili pravovremenost sadržaja ne može se prihvatiti odgovornost. Sam autor odgovara za sadržaj profila, uključujući slike.

Izjava o odricanju odgovornosti za vanjske linkove
Vanjski linkovi vode do sadržaja trećih strana. Za ovaj sadržaj odgovorni su davatelji usluga. Vanjski linkovi su označeni kao takvi; nakon primitka obavijesti o kršenju, takvi će linkovi biti odmah uklonjeni.

Web stranicu flirthrvatska.com pruža Paidwings AG sa sjedištem u Alte Steinhauserstrasse 1, 6330 Cham, Switzerland. Paidwings AG registrirano je s komercijalnim registracijskim brojem CHE-372.592.771 u komercijalnom registru Kanton Zug. Savezni PDV broj u odgovornom financijskom registru je CHE-372.592.771 MWST. Upravni odbor Paidwings AG je . Ako imate bilo kakvih općih pitanja o plaćanju, otkazivanju ili premium članstvu, pogledajte naš odjeljak za podršku ovdje: Support